Wazamba

Wazamba_logo
Bonus

100€

Bookmaker Wazamba je dolgo pričakovani izdelek leta 2019. Že na samem začetku svojega delovanja je to spletno mesto pridobilo veliko oboževalcev. Ta stavnica ima kar nekaj različnih prednosti, ki ji lahko omogočijo odločilen preboj na trenutnem trgu in celo prvo mesto med konkurenco. Zelo privlačen dobrodelni bonus, sodobno spletno mesto s privlačnimi slikami, možnost ustvarjanja lastnega avatarja in še veliko več. Vredno je izvedeti več o tej stavnici.

➕ Slabosti in prednosti stavnice Wazamba

Med prednostmi, ki jih ima stavnica Wazamba, velja omeniti:

 • na voljo so številni načini plačila,
 • velikodušno povračilo denarja v višini 15 %,
 • enostaven začetni bonus do 100 €,
 • zelo privlačna in barvita grafika.

Stavnica Wazamba ima nedvomno tudi nekaj slabosti, med njimi:

 • zahteve v programu zvestobe so precej visoke,
 • slog in oblikovanje se nekaterim zdi preveč otročje.

💰 Wazamba Bookmaker – bonus za dobrodošlico

bonusWazamba-1, ki čaka na povsem nove uporabnike stavnice Wazamba, je 100-odstotni bonus do višine 100 €, ko opravite prvi depozit z določenimi metodami. Kot da to ne bi bilo dovolj, lahko dobite brezplačne vrtljaje 200, ki jih lahko uporabite na najboljših spletnih igralnih avtomatih. Če želite biti upravičeni do promocije, morate vplačati najmanj 45 £. Zahteve za stavljenje za bonus so običajno 30-kratne na spletnih igralnih avtomatih.

Brezplačni vrtljaji se dodelijo na igralčev račun v nizu 200, 20 vrtljajev vsak dan v desetih dneh. Prva od doz vrtljajev bo na našem uporabniškem računu že po fazi knjiženja depozita. Ostali podatki bodo samodejno dodani po 24 urah. Če se brezplačni vrtljaji ne pripišejo samodejno v vaš profil, se morate obrniti na službo za stranke, da to storijo ročno.

Tukaj opisani bonus lahko zelo hitro aktivirate, če sledite spodnjim navodilom:

 • če želite ustvariti igralni račun pri stavnici Wazamba, morate pritisniti možnost Želim igrati, nato pa boste zelo hitro preusmerjeni na pravi naslov. Ne pozabimo potrditi svojega e-poštnega naslova,
 • napolnite svoj račun za najmanj 45 PLN in izberite katerikoli način plačila,
 • naš bonus bo podeljen samodejno: naš račun bo podvojil prvi polog in na voljo bodo brezplačni vrtljaji

100 € bonus – registracija100 € bonus – registracija

🎲 Wazamba Bookmaker – igre

Wazamba-2 Stavnica Wazamba vam omogoča igranje skoraj vseh iger priznanih razvijalcev na trgu. Na igralce čakajo številni igralni avtomati, ne le klasični, ki jih poznajo vsi, temveč tudi manj priljubljeni, a nič manj zanimivi. Tam lahko najdete celo igre na televizijskih in filmskih licencah, tako da imamo priložnost igrati za pravi denar. Na voljo so tudi igre v živo. Če si upamo igrati z delivcem v živo, lahko izbiramo med najboljšimi igrami, kot sta Lighting Roulette ali Live Baccarat. Vendar pa ni vredno igrati le dobro znanih in klasičnih iger s kartami in rulete, temveč tudi nekatere bolj izvirne igre z delivcem v živo. S krupjejem lahko igrate tudi igro Monopoly, ki se zgleduje po izjemno priljubljeni družabni igri.

✔️ Wazamba – registracija

Registracija igralca pri stavnici Wazamba je zelo prijetna in enostavna. Ta operater nam je prišel s pobudo in že med ustvarjanjem računa imamo možnost izbrati junaka, ki bo postal naš avatar v igrah.

Tukaj so opisani koraki registracije po korakih:

 • izbirate lahko med tremi, svojim junakom. Nato boste morali navesti svoj e-poštni naslov, uporabniško ime, prijavo, telefonsko številko in geslo. Ne pozabite označiti privolitve za obdelavo osebnih podatkov in se seznaniti s pogoji in določili. Prav tako imamo možnost pridobiti informacije o promocijah in bonusih, vendar to ni obvezno polje. Nato je treba s klikom na povezavo “naslednji korak” preiti na naslednji korak,
 • vnesete svoje ime, naslov, datum rojstva, želeno valuto in državo,
 • potrditev z gumbom za registracijo. Nato preverite svoj e-poštni predal in kliknite aktivacijsko povezavo, ki vam bo poslana.

💵 Wazamba – bonusi za redne stranke

Wazamba-3 Poleg začetnega bonusa ima Wazamba za uporabnike še nekaj drugih priložnosti. Enkrat na teden lahko prejmemo bonus za polnjenje, ki nam doda 50 brezplačnih vrtljajev samo za polog 20 €. Še bolje, na voljo bo bonus za polnjenje ob koncu tedna, ki nam zagotavlja 50-odstotni bonus za polog do višine 2.500 € in 50 popolnoma brezplačnih vrtljajev samo za minimalni polog v višini 50 €. Če želite prejeti bonus, morate vplačilo opraviti v petek, soboto in nedeljo. Ena od promocijskih ponudb je tudi dokaj visoko povračilo denarja, ki vam vrne od 5 do 15 odstotkov sredstev. Natančen znesek vračila denarja je odvisen od statusa igralca, najvišja stava za igranje z bonusnimi sredstvi, pridobljenimi z bonusom, pa je 20 €.


wazamba преглед wazamba 审查 wazamba recenze wazamba gennemgå wazamba recensie wazamba review wazamba ülevaade wazamba arvostelu wazamba revue wazamba übersicht wazamba αναθεώρηση wazamba felülvizsgálja wazamba recensione wazamba 見直し wazamba pārskats wazamba peržiūrėti wazamba recenzja wazamba revisão wazamba recenzie wazamba recenzia wazamba pregled wazamba revisar wazamba recension wazamba обзор