Intro

22bet za iphone

22bet_iphone

Storitev za stave se je poleg spletne igralnice odločila, da bo leta 2019 predstavila tudi aplikacijo za iOS. Na ta način je operater 22bet zapolnil veliko vrzel, povezano s povpraševanjem po mobilni igralnici za ljudi, ki imajo Iphone. Z novo aplikacijo so stranke lahko prepričane, da je igralna izkušnja na spletnem mestu še lažje dostopna. Vse, kar morajo storiti, je, da se prijavijo z vnaprej registriranim računom v mobilni aplikaciji. Vendar ne pozabite, da morate za prenos mobilne aplikacije v telefon Iphone nekoliko spremeniti nastavitve naprave. To storite tako, da odprete nastavitve v trgovini App Store in sistemu dovolite prenos aplikacij iz neznanih virov. Brez skrbi, ponudnik 22bet je licenciran ponudnik storitev, ki deluje v več deset državah po vsem svetu. Ni vam treba skrbeti, da bi vam ukradli osebne podatke ali imeli druge težave. Vendar je mobilna aplikacija, ki je na voljo v sistemu iOS, na voljo samo prebivalcem Cipra (ker je ponudnik tam pridobil licenco). Zato moramo pred zagonom aplikacije preklopiti regijo.

Ponudnik storitev 22bet svojim uporabnikom namenja posebno mobilno aplikacijo, ki nam omogoča dostop do vseh pomembnih funkcij storitve. Aplikacijo lahko namestimo v naprave Android in iOS. Poleg tega je treba omeniti, da je na voljo mobilna različica spletnega mesta. Vse, kar moramo storiti, je, da se prek brskalnika na telefonu prijavimo v svoj račun 22bet. Če ne želite namestiti posebne aplikacije, lahko domačo stran 22bet preprosto dodate v zavihek priljubljenih. Tako boste imeli hiter dostop do spletnega kazinoja, ne da bi morali v telefon ali tablični računalnik namestiti dodatne datoteke. Mobilne aplikacije in spletno mesto operaterja odlikuje visoka raven funkcionalnosti. Omogočajo dostop do skoraj vseh funkcij namizne različice igre 22bet. Na mobilni strani lahko hitro in preprosto dostopate do stav v živo, igralnih avtomatov in različnih športnih dogodkov. Navdušeni smo nad tekočim delovanjem upravljavca.

Ena najpomembnejših funkcij je možnost mobilnega vplačila in izplačila gotovine. Konec koncev brez možnosti financiranja pologa ne moremo začeti igrati za denar. Igralnica v živo, ki je na voljo pri operaterju 22bet, je bila zasnovana tako, da lahko uporabniki mobilnih naprav uživajo v popolni igralni izkušnji. Če želite sodelovati pri denarnih stavah v živo, obvezno uporabite aplikacijo operaterja 22bet. Včasih je rečeno, da mobilne igralnice ne izpolnjujejo zelo visokih standardov. V primeru operaterja 22bet se s tem ne moremo strinjati. Na spletnem mestu boste našli eno največjih zbirk iger, ki jih pozna igralnica. Zbirka vključuje zabavo, kot so na primer igralni avtomati, video poker z delivci v živo in druge manj priljubljene namizne igre (black jack). Zaradi velikega števila iger cenimo dostop do iskalne vrstice. Zaradi tega nam ni treba neskončno dolgo brskati po straneh, da bi našli svojo najljubšo igro. Vnesite ime svoje najljubše igre.


Pomembne novice