Intro

22bet mobilna različica

22bet_mobile

Po več kot desetih letih na trgu se je igralniški operater 22bet končno moral odločiti za razvoj mobilne aplikacije. Danes vse več strank do spletnih storitev dostopa prek telefonov. Če ponudniki storitev ne bodo prilagodili svojih zahtev, bodo izgubili določeno število strank. Podjetje 22bet vabi igralce, da igrajo s pomočjo priročne aplikacije, namenjene temu. Mobilna različica igralnice omogoča uporabo skoraj vseh funkcij, ki so na voljo na namizni strani. Morda bo situacija dvignila razpoloženje številnih igralcev, ki se radi zabavajo, ko so daleč od doma. Z aplikacijo za Android ali iOS lahko stavite ali igrate igre na igralnih avtomatih, kjer koli ste. Za prenos aplikacije moramo obiskati domačo stran operaterja 22bet. Nato kliknite zeleno ikono z besedo namestitev, ki je na vrhu strani. Pametnemu telefonu moramo dovoliti prenos datotek iz neznanih virov. Ker je aplikacija nameščena zunaj trgovine z igrami. Ko prilagodimo nastavitve telefona, se aplikacija prenese in namesti brez našega posredovanja. Čez nekaj časa bo 22bet casino na našem telefonu pripravljen za delovanje. Vse, kar moramo storiti, je, da se prijavimo s svojimi podatki o računu.

Uporabniki sistema Android niso edini, ki lahko neomejeno uživajo v igrah zunaj doma. Igralno aplikacijo lahko namestijo tudi stranke 22bet, ki uporabljajo iOS. Uporabniki telefona Iphone lahko v svoji mobilni aplikaciji uporabljajo enako veliko funkcij kot lastniki sistema Android. Vendar pa ne smemo pozabiti spremeniti nastavitev v naši App Store, preden prenesete 22bet za iOS. Ker ima operater licenco na Cipru, moramo v aplikaciji preklopiti nekatere nastavitve. Kot uporabniki sistema iOS moramo v trgovini App Store spremeniti državo izvora na Ciper. V nasprotnem primeru bo sistem zavrnil prenos aplikacije 22bet. Oglejmo si, kako je videti mobilna različica igre 22bet.

Omeniti velja, da upravljavec 22bet pred tem ni ustvaril veliko mobilnih aplikacij. Prej je bilo mogoče igrati le zunaj doma, če ste se prijavili neposredno v brskalnik v telefonu. Mobilna različica spletnega mesta ima tudi nekaj prednosti. Je hiter, njegova grafična zasnova pa je popolnoma prilagojena za prikaz na mobilnih telefonih. Poleg tega je najpomembnejša prednost igranja na mobilnem spletnem mestu ta, da vam v napravo ni treba prenesti dodatnih datotek. Če želimo igro začeti v mobilni napravi, se moramo prijaviti s predhodno registriranim računom. V zgornjem desnem kotu strani sta dva gumba. Eden je namenjen registraciji, drugi pa prijavi. Ko kliknemo na tri vrstice v zgornjem desnem kotu, se odpre izletni meni. Nato se nam prikažejo številne možnosti, med katerimi lahko izbiramo. Od tu se lahko pomikamo do različnih delov igralnice. Na primer pri igrah ali stavah.


Pomembne novice