Intro

22bet bonus

22bet_bonus

Če bomo izkoristili bonus za dobrodošlico pri 22betu, bomo lahko samozavestno vstopili v igro. Z nekaterimi dobrodošlimi bonusi lahko celo podvojite svoje nakazilo. Tako se bo tudi naša morebitna izguba zdela veliko manjša. V nadaljevanju bomo pregledali najpomembnejše informacije o bonusih in se posvetili pogojem, ki jih je treba izpolniti, da bi bili upravičeni do bonusov dobrodošlice po registraciji računa. Dobrodelni bonus za športne in esportne kategorije, ki ga ponuja operater 22bet, je sestavljen iz dodelitve dodatnih 100 % na znesek prvega pologa. Da bi bili upravičeni do te promocije, moramo na preverjen račun nakazati znesek, ki ni nižji od 1 evra. Upoštevajte tudi, da znesek, ki se podvoji ob nakazilu dobrodošlice, ne sme presegati 122 €. Najboljša rešitev v tem primeru je, da vplačate celoten znesek, to je 122 EUR. Nato lahko ponudnika 22bet zaprosite za najvišji dobrodošel bonus, s katerim boste lahko igrali v skupni vrednosti 244 €.

Ponudba podvojitve prvega pologa kot bonusa za dobrodošlico je običajna praksa med stavnicami in spletnimi igralnicami. Kljub temu 22bet tudi v tem primeru izstopa od drugih. Operater namreč podvoji polog tudi pri vplačilu minimalnega zneska. V nasprotju z drugimi igralnicami 22bet ne uporablja spodnje meje pologa. Verjamemo, da so za bonuse in občasne promocije pri 22bet značilni pošteni pogoji. Ponudnik ne uporablja nobenih kljuk ali pasti za uporabnika. Prejeti bonus lahko namenimo za vse igre in tako povečamo svoje možnosti za uspeh. 22bet ima še več zanimivih promocij za svoje igralne avtomate. Če smo že izkoristili dobrodošlico, lahko na spletni strani še vedno dobimo promocijske igralniške bonuse. Naslednji polog v višini 50 €, ki ga bomo vplačali za igralniške igre, se bo povečal za 22 %. Poleg tega bo ponudnik storitve 22 stav na naš račun dodal 22 brezplačnih vrtljajev. To priložnost je res vredno izkoristiti!

Tudi če uporabimo dobrodošlice in najpogostejše promocije, 22bet še vedno preseneča svoje redne stranke. Vredno je biti pozoren, saj spletno mesto pogosto ponuja promocijske ponudbe za akumulacijske stave. Prav tako je vredno omeniti, da nam pri 22bet ni treba vnesti nobenih promocijskih kod. Bonuse aktiviramo ročno, ko opravimo polog za igro. Ko na primer vplačamo prvi depozit v višini 122 € in želimo izkoristiti ponudbo za podvojitev depozita, moramo označiti polje “sodeluj v bonusni ponudbi”. Nekatere uporabnike bo to sprva morda nekoliko zmedlo, saj drugi operaterji uporabljajo klasične kode bonusov. Na splošno pa lahko priznamo, da je lastnik 22beta strankam prizanesel. Ni nam treba skrbeti za zapletene kode. Vse, kar moramo storiti, je, da izrazimo željo po sodelovanju v promociji. Ne pozabite, da je treba večino bonusov, ki so na voljo pri 22bet, izplačati v največ 7 dneh.


Pomembne novice