Intro

22Bet Čile

Svet spletnih iger na srečo je vedno bolj priljubljen. Nič drugače ni na južnoameriški celini in v državah, kot so Argentina, Kolumbija ali samo Čile. 22Bet je spletno mesto za igre na srečo, ki ponuja stavniške storitve in prepričuje vse več strank z vsega sveta. Kaj ponuja 22Bet Čile za tiste, ki živijo v Čilu?

22Bet Čile

: športne stave
22Bet Čile je za svoje čilske uporabnike pripravil velik izbor športov in iger. Zato so stave zelo raznolike in prilagojene spreminjajočim se potrebam in okusom uporabnikov. O katerih športih govorimo? To je le nekaj izmed njih:

 • rugby;
 • konjske dirke;
 • kontaktni športi (MMA, boks);
 • nogomet na mivki;
 • snooker;
 • šah;
 • dirke formule 1.

Vsak nov uporabnik portala (in tudi registrirani) lahko računa na privlačne bonuse in premije:

 • Ponedeljek Dopolnitev: 50 brezplačnih vrtljajev.
 • Petek Top-up: 50% off vsakih £ 200 GBP za vse prenose depozitov v petek.
 • Dobrodelni bonus (novi igralci) – do 50 GBP na športnih stavah.
 • Dobrodelni bonus (novi igralci) – do 250 GBP za športne stave.

22Bet Čile

casino, igralni avtomati, 3D igre
Stave so le ena od vrst iger na srečo, ki jih portal 22Bet ponuja svojim uporabnikom. Prebivalci Čila (22Bet Čile) bodo lahko v spletni igralnici igrali igre, kot sta poker ali blackjack, ali sodelovali na turnirjih (na primer Quickspin). Zmagovalec je vedno nagrajen z dodatnim bonusom.

To še ni vse: portal ponuja širok izbor 3D iger (več kot sto izdelkov!), zato bodo z raznolikostjo storitev zadovoljni tudi najzahtevnejši uporabniki. Portal uporablja tudi 128-bitno tehnologijo šifriranja SSL, ki igralcem zagotavlja enake možnosti, ne da bi jim dajala prednost (novi in že registrirani uporabniki imajo enake možnosti za zmago).

22BetČile

in njegov vmesnik (brskalnik, aplikacija), varnostna vprašanja
Razvijalci 22Bet so vmesnik spletnega mesta zasnovali tako, da je enostaven za uporabo. Tudi začetnik se bo brez težav znašel, saj je intuitivna in prijazna, profesionalno izdelana ter na voljo tudi na mobilnih napravah Android in iOS.

22Bet je tudi portal, zaščiten z najnovejšo varnostno programsko opremo. Podatki o uporabnikih iz Čila (22 Čile ) ne bodo odtekli, denar, položen na portalu, pa je popolnoma varen. Ne le zaradi tehnologije SSL, temveč tudi zaradi mednarodnega regulatorja e-zabavišč Curacao Gambling Authority.

Elektronska nakazila, kreditne kartice, kriptovalute ali finančna vprašanja na 22Bet Čile

Portal uporabnikom iz Čila (22Bet Chile ) omogoča uporabo kriptovalut in spletnih denarnic, sprejema plačila prek kartic VISA in Mastercard ter uporablja plačilne sisteme, kot sta Payeer ali ecoPayz. Vendar je treba opozoriti, da je najnižji depozit vedno 1 €. Kar zadeva izplačila, lahko rečemo, da so ekspresna, saj denar na račun stranke prispe celo v 15 minutah!

22Bet Čile

– storitve za stranke na najvišji ravni
Vsak uporabnik 22Bet Čile se lahko zanese na 22Betovo ekipo, ki mu nudi 24-urno podporo. Ekipo lahko kontaktirate po e-pošti (support-en@22bet.com). Stranka lahko računa na hiter odziv, saj ekipa pošlje e-pošto nazaj v 24 urah. Stranka lahko predloži pripombe, pritožbe ali predloge, ki so za portal 22Bet vedno zelo dragoceni.


Pomembne novice