Rabona

Rabona_logo
Bonus

100 €

Stavnica Rabona je na trgu od leta 2019 in se je pridružila skupini podjetij za igre na srečo TranelloGroup. Uporabnikom so na voljo stave na športe in e-športe. Ta stavnica nam ponuja igre s kartami, blackjack, ruleto, igralne avtomate in druge vrste zabave znanih ponudnikov na trgu. Po registraciji na spletnem mestu bomo kot igralci dobili dostop do svojega osebnega računa. Izplačilo sredstev bo na voljo po preverjanju našega računa. V ta namen bo treba na e-poštni naslov poslati dokumente, ki potrjujejo našo identiteto, starost in kraj bivanja. Glavno spletno mesto je prevedeno v 11 različnih jezikov, vključno z italijanščino, francoščino in ruščino. Igralni račun je na voljo v devetih različnih valutah: rubljih, dolarjih, evrih in več drugih.

Rabona-1 V prvih dvanajstih mesecih delovanja je stavnici Rabona uspelo pridobiti veliko bazo rednih uporabnikov, ki praktično gledano puščajo le pozitivne komentarje. Vse obstoječe spore sproti rešuje 24-urni oddelek za storitve za stranke. Za komunikacijo lahko uporabimo telefon, klepet v živo ali e-poštni naslov.

Stavnica Rabona ponuja novim igralcem zelo radodaren bonusni program in po registraciji je za prvi polog na voljo bonus do 15.000 rubljev. Za redne igralce je na voljo tudi program zvestobe. Poleg dobitka igralec poleg denarja prejme tudi zbirateljske kartice. Če igralcu uspe zbrati zbirko različnih nogometašev, lahko prejme denarno nagrado v višini 12 tisoč rubljev. Delo stavnice Rabon temelji na licenci št. 8048/JAZ, ki ji jo je podelila vlada Curacaa in Antil Telefona. Dejavnost te stavnice temelji na programski opremi znanih ponudnikov, kot so: 1x2gaming, Relax Gaming, ELK, Microgaming, Spinomenal in številne druge.

100 € bonus – registracija100 € bonus – registracija

💳 Načini plačila pri stavnici Rabona

Stavnica Rabona ima v svoji ponudbi precej različnih načinov plačila. Najbolj priljubljene so plačilne kartice MasterCard in Visa ter predplačniške kartice Revolut in Neosurf ali takojšnja plačila Trustly. Vsaka od teh metod je popolnoma varna. Poudariti je treba, da bo ta stavnica v prihodnosti zagotovo povečala število razpoložljivih možnosti plačila.

💰 Stavnica – promocije in bonusi

Na začetku moramo omeniti zelo privlačen dobrodošel bonus. Če ga želite prejeti, morate opraviti prvi depozit – najvišji znesek, od katerega je mogoče prejeti bonus, je 100 evrov. Za izplačilo bonusa imajo igralci na voljo sedem dni, najvišji dovoljeni znesek za igranje z aktivnim bonusom pa je 5 €. Drugi bonusi, ki so na voljo pri stavnici Rabona, vključujejo:

  • ponudbe za vračilo denarja,
  • bonusi za polnjenje ob koncu tedna,
  • bonus za prvi polog (športne stave – prvi polog),
  • 50 % tedenskega bonusa za polnjenje.

📱 Rabona – aplikacije in mobilnost

Rabona-2 Pri stavnici Rabona lahko brez težav igramo na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih z nameščenim sistemom iOS/Android. Za igranje ne bomo potrebovali nobene aplikacije, saj ima stavnica posebej prilagojeno spletno stran za mobilne naprave, ki je namenjena igranju na takšnih napravah. Z mobilno napravo lahko poskusimo igrati več kot 2000 različnih iger. Poudariti je treba, da videz spletnega mesta naredi zelo pozitiven vtis. Spletno mesto je videti zelo profesionalno, tudi zaradi barvne sheme.

🎲 Rabona – vrste iger, ki so na voljo

Stavnica Rabona ponuja veliko različnih iger. Vsak, tudi najzahtevnejši uporabniki, bo našel nekaj primernega zase. Stavimo lahko na športne dogodke (v živo in pred tekmo na več kot deset različnih športnih disciplin). Poleg tega lahko pri stavnici Rabon stavite tudi na virtualne športe, na primer na nogomet (vključno s svetovnim prvenstvom), hokej, tenis, košarko, konjske in pasje dirke. Stave na e-športe ne obstajajo.

🎰 Igralni avtomati Rabona

omembe vredni so tudi igralni avtomatiRabona-3. Stavnica Rabona ima v svoji ponudbi igre, kot so Platooners Slot, Fortunium Slot, Robin of Sherwood Slot, Twister Slot in Asgard Slot. Za uporabnike, ki ne marajo igralnih avtomatov, ta stavnica ponuja tudi namizne igre. Ruleta, blackjack, igre s kartami (na primer poker, vključno z video pokrom) – ta ponudba je vsekakor namenjena zahtevnim igralcem. Kaj pa igralnica v živo? Pri stavnici Rabon boste našli veliko miz za igre v živo. Izbira iger je velika, saj se stavnica nenehno razvija in v veliki meri uvaja popolnoma nove igre. Nič čudnega, da je v tako hitrem tempu postal prepoznaven med vedno več uporabniki.


rabona преглед rabona 审查 rabona recenze rabona gennemgå rabona recensie rabona review rabona ülevaade rabona arvostelu rabona revue rabona übersicht rabona αναθεώρηση rabona felülvizsgálja rabona recensione rabona 見直し rabona pārskats rabona peržiūrėti rabona recenzja rabona revisão rabona recenzie rabona recenzia rabona pregled rabona revisar rabona recension rabona обзор