Intro

22bet metode pologa

22bet_deposit

Večina igralcev stav in spletnih igralnic ceni veliko število načinov vplačil in izplačil, med katerimi lahko izbirate. Nekateri potrošniki tako zelo zaupajo določenim načinom vplačevanja, da uporabljajo samo spletna mesta, ki sodelujejo z njihovimi priljubljenimi podjetji. Zato je treba pohvaliti upravljavca stave22. Ker je lastnik spletnega mesta poskrbel, da imajo igralci dostop do najbolj priljubljenih načinov plačila. Poleg tega boste našli tudi nekatere nišne možnosti pologa, kot so kriptovalute. Načini plačila, ki jih je izbral 22bet, so zanesljivi in hitri. Našli boste najbolj zaupanja vredne in najpogosteje uporabljene oblike transakcij na svetu. Uporabniki 22beta pogosto uporabljajo naslednje metode nakazil: Visa in Mastercard. Odlikujeta jih preprostost in hiter prenos. Vplačila prek teh operaterjev so skoraj takojšnja. Večina depozitov na 22bet ne zahteva dodatnih transakcijskih provizij. Če jih, se zmanjšajo na zelo majhne količine.

Druga prednost, povezana z načini plačila na 22bet, so možnosti vplačila in omejitve na spletni strani. Možnosti nakazil na 22bet vključujejo tradicionalne banke in nebančne elektronske denarnice, kot so PayPal, Skrill, Neteller, Paysafecard. Zgoraj navedeni načini skoraj takoj napolnijo vaš račun, ko zahtevate prenos. Čakanje včasih traja dobesedno manj kot 15 sekund. Čeprav upravljavec 22bet ne zaračunava zgoraj navedenih načinov plačila, imejte v mislih, da nekateri bančni operaterji zaračunavajo dodatne transakcijske provizije za mednarodne prenose. Zato se lahko plačilo za prenos razlikuje glede na to, kje se trenutno nahajate. Pri plačevanju prek storitve Skrill bo upravljavec 22bet sprejel samo depozite, opravljene prek e-pošte, ki smo jo uporabili ob registraciji računa pri njem. Pri uporabi Skrilla se prepričajte, da uporabljate isti e-poštni naslov, kot ste ga registrirali pri 22bet.

Najpomembnejši korak je, da se prepričate, da je vaš račun aktiviran. V nasprotnem primeru pologa ne bo mogoče opraviti. Ne pozabite navesti zanesljivih podatkov o svojem prebivališču in osebnih podatkov ter jih nato potrditi z dokumenti. Najvišji limit vplačil na 22bet je odvisen predvsem od nastavitev banke ali finančne institucije, pri kateri vplačujete denar. Najnižji znesek pologa pa znaša od enega do 10 evrov, odvisno od izbranega načina plačila. Dobra novica za tiste, ki cenijo spletne denarnice, je, da 22bet sprejema depozite prek Netellerja. Ne pozabite, da morate denar dvigniti na enak način, kot ste ga položili. To pomeni, da če vplačate s svojo Visa in želite dvigniti denar, 22bet prenese denar na vašo Visa. Na primer, ne moremo plačati z Visa in nato dvigniti v Netellerju ali Skrillu.


Pomembne novice