Intro

22bet Švica

Švica je edinstvena država na področju izdajanja licenc stavnicam. To je predvsem posledica upravne razdelitve na kantone. Vsak od teh kantonov izdaja dovoljenja za dejavnosti, ki igralcem omogočajo sklepanje stav prek spleta. Ker je bilo, je in bo stavništvo še naprej priljubljeno in ker se bo število stavnic povečevalo, smo se odločili, da pod drobnogled vzamemo 22bet. Zakaj se splača odpreti račun v tej banki? Kaj čaka nove igralce? Če želite izvedeti odgovore na ta in druga vprašanja, vas vabimo, da si preberete spodnje besedilo.

Izjemne promocije za registrirane igralce 22bet Švica

Dobra stavnica se mora zavedati, da so promocije nekaj, kar spodbuja nove igralce, da izkoristijo njeno ponudbo. Dandanes je konkurenca velika in 22bet Švica se tega dobro zaveda. Eden od primerov velikodušnosti te stavnice je bonus za dobrodošlico, kjer lahko za začetek prejmete do 122 €. A to še ni vse, saj želi 22bet Švica nagraditi tiste, ki pričakujejo povečanje svojega prvega pologa. Zanje je na voljo ponudba 100-odstotnega podvojitve prvega pologa do zneska 300 EUR.

Že zgornji dve ponudbi sta bili zelo dobri, vendar se pri tem ne smemo ustaviti. 22bet Švica svojim igralcem ponuja edinstven bonus, ki jim omogoča, da prejmejo darilo iz serije izgubljenih stav. Izkušeni igralci vedo, da nimate vedno dovolj sreče, da bi zadeli določen stavni listek, včasih pa je celo nasprotno – serija neuspešnih stav lahko traja več dni. Švicarski igralci lahko ta posebni bonus izkoristijo kot motivacijo in hkrati spodbudo, da jih ne obupajo neuspehi.

22bet ne ponuja le bonusov za športne stave, temveč tudi casino bonuse, ki so vedno bolj priljubljena oblika zabave za igralce. Vsekakor jih je vredno izkoristiti, saj jih lahko uporabite pri priljubljenih igrah, kot so Blackjack, ruleta, ne smete pa pozabiti niti na priljubljene igralne avtomate, za katere je značilna velika dinamika igre.

Enostaven in preprost vmesnik 22bet Švica

Eden od razlogov, zakaj je 22bet ena najboljših stavnic v Švici, je preprosta in jasna zasnova spletnega mesta. Pogosto se zgodi, da igralci ne najdejo svojih najljubših stav. 22bet Švica je izpolnil pričakovanja in omogočil, da so vse stave na voljo na levi strani, kjer lahko izberete tisto, na katero želite staviti.

22bet Švica športne stave

Velika prednost 22bet Švica je, da lahko igralci izkoristijo široko paleto stav. To niso le dobro znane stave, kot so 1×2, handicap, over/under, ampak tudi posebne stave. Dodatna spodbuda je veliko število lig in športov, na katere je mogoče staviti. Pogosto so to celo nenavadne stave, ki jih pri drugih stavnicah ni mogoče najti. Izkazalo se je, da je tudi v naši državi mogoče najti navdušence nad v Švici neznanimi športi, kot sta kabbadi ali teqball. Vse to je obogateno s prijetnim dizajnom, ki spodbuja k uporabi ponudbe 22bet Switzerland. Poleg tega lahko prenesete tudi mobilno aplikacijo, tako da potrebujete le pametni telefon in internetno povezavo, da lahko stavite kadar koli in kjer koli!


Pomembne novice