Intro

22Bet Bingo

22bet_bingo

Če ste naveličani klasičnih igralniških iger, ki zahtevajo razmišljanje in nenehno koncentracijo, ter stav pri stavnicah, lahko z 22bet bingom uživate v nečem povsem novem. S pravo strategijo lahko svoje prihranke večkratno povečate. Bingo pri 22betu vam za spremembo omogoča, da se sprostite med igranjem za denar, saj ni tako zahteven kot poker ali blackjack. Bingo je igra na srečo. Tako se lahko udobno namestite na stol in spremljate dogajanje na zaslonu. Na kratko, igra se igra z vlečenjem kart. Nahajajo se v različnem vrstnem redu. Igralci samo pogledajo svoje karte in se prepričajo, da so izžrebali pravilno kombinacijo številk in barv. Če so, prejmejo tako imenovani bingo, ki je odločilen za zmago v krogu. Za zmago moramo imeti točno določeno kombinacijo ali ujemajoče se številke v vrsti ali bloku.

Za namen pregleda storitve binga, ki je na voljo pri 22betu, bomo razpravljali o izvoru binga in o tem, kako se je igra dejansko znašla v spletnih igralnicah. Igra se je najprej pojavila v Italiji, nato pa se je njena priljubljenost razširila v številne druge evropske države. Sčasoma se je igra preselila celo v tujino. Novica o bingu je prišla tudi v Severno Ameriko, kjer se je uveljavil v tamkajšnjih igralnicah. Igra se je pred desetletji imenovala bino, šele pozneje pa so jo preimenovali v bingo, ki ga poznamo danes. Bingo je bil prva igra na srečo v Veliki Britaniji, ki je doživela tako široko priljubljenost. Igralci so že pred 40 leti igrali bingo na lokalnih lokacijah. Če želite preizkusiti to zanimivo igro, se popolnoma brezplačno registrirajte v 22bet casino in uživajte v različnih storitvah. Preizkusite lahko tudi različne različice igre bingo. Na 22betovem seznamu iger boste našli pet različnih različic binga različnih ponudnikov iger na srečo.

Najbolj priljubljena različica igre bingo je igra s 75 žogicami. Ta različica igre je postala priljubljena v Združenih državah Amerike in Kanadi. Danes je zelo priljubljen na vseh celinah. Druga najbolj priljubljena je igra bingo z 80 žogicami. Gre za različico igre bingo, ki deluje podobno kot igra s 75 kroglicami. Razlika je v tem, da ima vsaka vstopnica le 4 vrstice in 4 stolpce. To pomeni skupno 16 številk, ki jih lahko izžrebate, če so karte pravilno razdeljene. Upravitelj igralnice 22bet nas opozarja, naj bomo pri igranju binga na njihovi spletni strani zdravo zmerni. Igre na srečo so lahko čudovita zabava, saj nam dajejo veliko vznemirjenja. Vendar pa moramo vedno vložiti le toliko sredstev, kolikor jih lahko izgubimo. Če vam to dopušča proračun, lahko vedno kupite nekaj vstopnic za bingo in tako povečate svoje možnosti za uspeh. V nekaterih primerih je nakup več vstopnic za igro bingo boljša izbira kot igranje več iger z eno vstopnico.


Pomembne novice