Intro

22Bet Saudi Arabia

Savdska Arabija je najbogatejša država na Arabskem polotoku. Tudi v tej azijski državi so elektronske igre na srečo vse bolj priljubljene, saj potencialni uporabniki izbirajo med spletnimi igrami na srečo, ki so na voljo na trgu. 22Bet je storitev, ki izvira iz Evrope, vendar je priljubljena po vsem svetu. Narašča tudi v Savdski Arabiji (22Bet Saudi Arabia). Zakaj? Odgovor je spodaj!

Šport, e-šport, bonusi, bonusi, to je raznolika in obsežna ponudba 22Bet Saudi Arabia

Tisti, ki živijo v Savdski Arabiji (22Bet Saudi Arabia ), bodo zagotovo cenili dolg seznam športov (vključno z e-športi) in iger, na katerih rezultate lahko stavijo pri 22Bet. Kateri športi in katere igre so na seznamu, ki ga podpira 22Bet? To so:

 • baseball;
 • nogomet;
 • kontaktni športi (MMA, boks);
 • badminton;
 • konjske dirke;
 • šah;
 • dirke formule 1.

Privlačni bonusi in premije čakajo na vsakega registriranega uporabnika iz Saudove Arabije (22Bet Saudi Arabia) ali katere koli druge države.

 • Dobrodelni bonus (novi igralci) za športne stave – do £50 UK.
 • Dobrodelni bonus (novi igralci) za igralniške igre – do 250 GBP.
 • Ponedeljek Dopolnitev: 50 brezplačnih vrtljajev.
 • Petkovo doplačilo: 50 % popusta na vsakih 200 GBP za vse vloge, opravljene v petek.

22Bet Saudi

Arabia virtualni casino, reže in 3D igre
Športne stave niso edina storitev, ki jo ponuja 22Bet. Na portalu lahko sodelujete tudi v igralniških igrah (od blackjacka, pokra do rulete) in preizkusite svoje moči (in srečo!) v igri na virtualnih igralnih avtomatih. Portal je pripravil tudi nekaj posebnega za igralce, ki imajo raje igre 3D. Seznam igralniških in drugih iger obsega več kot sto predlogov, tako da bo tudi najzahtevnejši uporabnik iz Saudi Arabia (22Bet Saudi Arabia ) našel nekaj zase.

Po drugi strani pa posebna 128-bitna tehnologija šifriranja SSL zagotavlja enake možnosti za vse uporabnike.

22Bet SaudiArabia

vmesnik, aplikacija (Android, iOS), varnost podatkov in denarja
Vmesnik 22Bet je prilagojen za delovanje v spletnih brskalnikih, vendar enako dobro deluje tudi na mobilnih napravah. Pametni telefon s sistemom Android? Kaj pa iPhone z operacijskim sistemom iOS? Tablični računalnik? V vseh teh napravah aplikacija deluje brezhibno.

22Bet je zavezan kakovosti svojih storitev, pa tudi moči svoje varnostne programske opreme. Uporabnikom iz Savdske Arabije (22Bet Saudi Arabia ) se ni treba bati, da bi njihovi osebni podatki ali denar, položen na 22Bet, odtekli zunaj portala. Delovanje 22Bet nadzoruje tudi mednarodni regulator spletnih iger na srečo Curacao Gambling Authority in že omenjena tehnologija SSL.

22Bet Saudi Arabia

plačilne metode
Uporabniki iz Saudove Arabije (22Bet Saudova Arabija ) bodo plačila izvedli z bančnim nakazilom, s pomočjo sistemov Payeer ali ecoPayz ter s plačilnimi karticami (VISA, Mastercard). Vsak uporabnik bo lahko za plačevanje uporabljal tudi spletne denarnice in kriptovalute.

Vendar pa je treba opozoriti, da je najnižji znesek pologa 1 €. Izplačila pa so izjemno hitra, saj se na uporabnikov račun prenesejo v največ 15 minutah!

22Bet

Podpora strankam
Storitve za stranke 22Bet Saudi Arabia so prilagojene njihovim potrebam in zahtevam. S službo za pomoč uporabnikom se lahko kadar koli obrnejo po e-pošti (support-en@22bet.com) in 22Betova ekipa bo odgovorila v 24 urah.


Pomembne novice