Intro

22bet prenos

22bet_download

Po več kot desetih letih neprekinjenega delovanja se je moral upravljavec 22bet končno odločiti, da ustvari namensko aplikacijo za podporo svoji programski opremi. Na samem začetku se je lotil razvoja aplikacije za naprave s sistemom Android, saj ta sistem uporablja večina strank. Zveste stranke stavnice bodo zagotovo zadovoljne s prizadevanji 22beta, saj je aplikacija enostavna za uporabo in omogoča dostop do vseh najpomembnejših funkcij spletne strani. Vendar pa ne smemo pozabiti, da aplikacije ponudnika storitev ni mogoče najti v trgovini Google Store. Namesto tega jo lahko prenesemo neposredno z domače strani 22bet. Vse, kar moramo storiti, je, da vstopimo na spletno stran stavnice in odpremo zavihek z datotekami za prenos. Tam naj bi našli programsko opremo za naprave s sistemom Android in različico za iOS. Kliknite gumb za namestitev, ki vas bo popeljal na začetek postopka prenosa. Naprava vas bo nato prosila za dovoljenje za dostop do prenosov neznanega izvora. Vendar nam ni treba skrbeti, saj je 22bet licenciran ponudnik iger na srečo, ki že vrsto let pošteno deluje na trgu. Njegove datoteke so popolnoma varne.

Igranje na 22bet lahko začnete tudi prek mobilnega brskalnika, ki je združljiv z operaterjevim uporabniškim vmesnikom. Vse, kar morate storiti, je, da na svoj telefon prenesete mobilni brskalnik in se z njim prijavite v 22bet. Uporaba mobilne različice uporabnikom ne bi smela povzročati težav, saj je zelo podobna namizni različici spletnega mesta. Takoj po prijavi boste opazili, da so postavitev kategorij in ukazne vrstice na istih mestih. Edina razlika je posebna navigacijska vrstica v mobilni različici. Z njim se lahko uporabniki 22bet učinkovito premikajo med kategorijami. Vse, kar morajo uporabniki storiti, je, da s povečevalnim steklom na vrhu strani izberejo iskalni izraz. S klikom na tri črte v zgornjem desnem kotu se odpre izvlečni meni z možnostmi navigacije do različnih delov spletnega mesta, kot so športne stave, igralnica, igralnica v živo, bonus stran, rezultati v živo, podpora strankam in jezikovne nastavitve.

Še en vidik, povezan z aplikacijo 22bet za prenos, so jezikovne različice, ki so na voljo. Omeniti velja, da jih je res veliko. Stranke z vsega sveta bodo našle želeni jezik. Ko govorimo o jeziku, je mobilna različica spletnega mesta večjezična platforma in lahko preklapljate med angleščino in več deset drugimi jeziki, kot so nemščina, francoščina, kitajščina, indonezijščina, italijanščina in portugalščina. V mobilni različici, ki jo prenesemo z domače strani 22bet, lahko najdemo tudi poseben razdelek z obrazcem, ki nam omogoča odprtje klepeta v živo. Zahvaljujoč temu obrazcu se lahko povežemo s podporo 22bet ne glede na to, kje se trenutno nahajamo. Operater je poskrbel, da se funkcionalnost klepeta v živo, ki je na voljo prek telefona, ne razlikuje od klepeta, ki je na voljo na namizni strani.


Pomembne novice