Intro

22bet Avstrija

Položaj na stavnem trgu v Avstriji je edinstven na svetu. Prvi zakoni, ki urejajo igre na srečo, so bili sprejeti leta 1990. Omogočili so zakonito dejavnost “malih iger na srečo” na javnem prostoru in neomejen dostop do nje. Kasnejši predpisi, ki so dali zeleno luč igralnicam in igralnim salonom, so povzročili pravi razcvet. Avstrijo je preplavil val tujih stavnic. Nastale so sodobne igralnice, igre na srečo pa so za številne Avstrijce postale del vsakdanjega življenja in oblika zabave. Veljavni zakoni strogo urejajo dejavnosti iger na srečo in nalagajo stavnicam obveznost pridobivanja licenc.

Avstrija – tradicija iger na srečo je globoko zakoreninjena

Avstrijci radi igrajo na srečo. Prva kopenska igralnica je bila ustanovljena v Avstriji leta 1765. Danes ima Avstrija 15 sodobnih igralnic in 47 enako impresivnih objektov v številnih drugih državah ter luksuzne križarke. V ekskluzivnih igralnicah lahko igrate vse priljubljene igre. Igre na srečo so na voljo povsod, tudi v priljubljenih lokalih, kjer so na voljo predvsem igralni avtomati najboljših proizvajalcev. Pogoste in zelo priljubljene so tudi nacionalne loterije, kot je EuroMilions. Zanimivo je, da športne stave in konjske dirke ne veljajo za igre na srečo in zanje ni potrebno dovoljenje.

22bet Avstrija – spletne stave

Trg spletnih stav je precej velik. Za zakonito ponujanje storitev morate imeti ustrezno zakonsko dovoljenje, ki je hkrati tudi dovoljenje za igre na srečo. Številne stavnice so močno povezane z avstrijskim trgom iger na srečo. Največje stavnice na njem poslujejo že vrsto let. Med njimi je tudi svetovni velikan – 22bet Avstrija.

22bet Avstrija – odlična ponudba na trgu

22bet Avstrija je stavnica, ki ima veliko za ponuditi in je resen tekmec starim favoritom. Strankam je na voljo več kot 60.000 stav, privlačni bonusi in nagrade za zvestobo, hitra izplačila in privlačne marže za večino lig in športov. Poleg klasičnih stav ponuja 22bet Avstrija tudi virtualne športe, spletno igralnico in igralnico v živo ter obsežno rubriko najboljših iger. V primerjavi s konkurenti so njena obsežna ponudba stav v živo, zelo visok dobrodošel bonus, zanimiva ponudba dolgoročnih stav, odlično pripravljena mobilna aplikacija ter kratki roki za obdelavo vplačil in izplačil odlični. Posebno pozornost si zaslužita tudi presenetljivo nizek znesek samega vplačila in privlačen rezultat kvote na ravni tržnega povprečja.

22bet Avstrija – stave v živo

Ena od največjih prednosti 22bet Avstrija je možnost stav v živo na več kot 20 različnih športov. Stavnica ponuja dostop do najnovejših statistik in podatkov, ki olajšajo stavljenje. Novice vključujejo zgodovino neposrednih tekem, nedavne dosežke ekip in trenutna mesta na lestvici. Stavnica 22bet Avstrija uvaja možnost vnaprejšnje določitve vložkov in sklenitve stav z enim samim klikom. Rezultati se posodabljajo v realnem času, tako da lahko spremenite svoje stave in napovedi.

22bet Avstrija – stavnica vredna priporočila

22bet Avstrija stavnica ima izjemno bogato in privlačno stavniško ponudbo. Namenjena je tako začetnikom kot naprednim igralcem. Posebej velja omeniti hitro izplačilo dobitkov, ki običajno traja le 15 minut! Zaradi velikega števila disciplin je 22bet Avstrija eden najboljših v tem poslu. To pa še ni vse. Zaradi možnosti vplačevanja posameznih stav, stav s kuponi ali sistemskih stav je stavnica ena izmed najbolj priljubljenih na trgu. Ena od glavnih prednosti 22bet Avstrija je široka ponudba promocij in bonusov za stavnice (zlasti stalni bonus za polnjenje v stavah). Uporabnikom ponuja odlično pripravljeno mobilno aplikacijo, pregleden plačilni sistem in tehnično podporo – 24 ur na dan, sedem dni na teden.

Če povzamemo – 22bet Avstrija je nedvomno favorit na trgu iger na srečo, katerega bogata in privlačna ponudba lahko predstavlja resno konkurenco drugim stavnicam.


Pomembne novice