Intro

22Bet Slovenija

Slovenija je precej zapletena država, v kateri veliko pravnih rešitev manjka, druge pa so pogosto slabe. Kar zadeva zakonodajo o zakonitosti vseh vrst iger na srečo, je to ena najbolj restriktivnih držav na svetu. Na lokalnem trgu ima monopol eno podjetje, ki je seveda povezano z državnimi organi, zakon o spletnih igrah na srečo pa praktično ne obstaja. Kako je to videti od blizu? Kakšne so druge možnosti? Zakaj je 22Bet Slovenija vreden omembe?

Kakšna je zakonodaja o igrah na srečo v Sloveniji?

Slovenski zakoni o igrah na srečo so zelo strogi. Na stacionarnem trgu, kjer lahko vplačate gotovino za stavo, obstaja samo ena zakonita stavnica – Sportna Loterija, ki ima popoln monopol in obstaja že od leta 1996. Zaradi takšnega stanja imajo davčni organi seveda popoln dostop do informacij o sklenjenih stavah in morebitnih dobitkih (in seveda plačanih davkih).

Kar zadeva spletne dejavnosti stavnic, je pravno stanje razmeroma zapleteno – uradna slovenska platforma je seveda tista, ki ima monopol nad igrami na srečo v Sloveniji, razen tega pa ni nobenih nasprotovanj za uporabo tujih spletnih strani (ki imajo ustrezne jezikovne lokalizacije), saj ni ustreznih zakonov, ki bi kakor koli stabilizirali pravno stanje glede te veje dejavnosti iger na srečo. Nekateri akterji na trgu so prenehali delovati v državi, vendar je na trgu še vedno nekaj močnih blagovnih znamk, kot je 22Bet Slovenija.

Slovenija – najbolj priljubljene spletne stavnice.

Na stavnem trgu te balkanske države ni takšne raznolikosti med stavnimi družbami kot na Poljskem. Kot je navedeno v prejšnjem odstavku, je edina popolnoma in v celoti pravna oseba, ki deluje v tej poslovni panogi, Sportna Loterija, kar hkrati pomeni tudi največjo priljubljenost med prebivalci te države.

Ker pa narava ne mara praznine, lahko na internetu najdete večje število stavnih ponudb, med katerimi so najbolj prepoznavne blagovne znamke:

  • Betway,
  • 888 šport
  • Bet365
  • 22Bet Slovenija

Po čem se 22Bet Slovenija razlikuje od drugih stavnic v državi?

22Bet Slovenija si je v zelo kratkem času (le v treh letih), ne brez razloga, ustvarila zelo trden položaj na lokalnem trgu. Gre za eno najboljših možnosti, ki so na voljo v strogo igralniško usmerjeni Sloveniji, ki jo podpirajo številne prednosti:

  • 22Bet Slovenija ima eno največjih stavnih ponudb na trgu – na voljo so tako individualni športi, kot so tenis, biatlon ali boks, kot tudi ekipni športi, kot so košarka, rokomet, odbojka, nogomet ali hokej na ledu.
  • 22Bet Slovenija stavnice imajo darilo za vsakega novega uporabnika – 100 % bonus za stave do 122 evrov.
  • Druga posebna ponudba 22Bet Slovenija je petkovo podvojenje stave (do 100 evrov) ali zelo zanimiva rešitev v primeru slabe serije v stavah. Po 20 zaporednih porazih lahko brezplačno igrate katero koli stavo – vplačilo je lahko 2, 5 ali 10 dolarjev.
  • Možnosti plačila – 22Bet Slovenija ima več kot dvesto načinov za nakazilo kapitala na vaš račun in izplačilo dobitkov. V širokem naboru elektronskih denarnic je na primer PayPal. Svoj račun na spletnem mestu lahko povežete tudi s kreditno kartico.

Če boste uporabljali storitve 22Bet Slovenija, ne pozabite – igrajte odgovorno.


Pomembne novice