Intro

podpora 22bet

22bet_contact

22betova služba za stranke je prejela veliko pozitivnih povratnih informacij. Kot uporabniki lahko izkoristimo tri oblike podpore, ki jih ponuja operater. Izmenjava e-pošte, telefonski klic ali klepet v živo s svetovalcem, ki bo odgovoril na naše zahteve. Treba je omeniti, da je podpora 22bet na voljo 24 ur na dan. Zato se lahko zanesete, da vam bodo pomagali rešiti težave ne glede na čas. Če želite dostopati do razdelka za stike in izbrati želeno možnost stikov, se pomaknite do dna strani. Tam boste našli besedilo Contact our support team for 24/7. Po kliku nanj nas bo spletna stran preusmerila na kontaktni obrazec. Nato boste lahko izbrali želeno možnost za stik s podporo 22bet. Telefonski stik s predstavnikom službe za pomoč strankam je popolnoma brezplačen. Če se ne želite osebno pogovarjati s predstavnikom podpore, mu lahko vedno pišete po e-pošti ali klepetu.

Po izbiri stika prek e-pošte bo spletno mesto ponovno ustvarilo predlogo, ki jo moramo dopolniti. Pri tem moramo vnesti svoje ime, priimek in e-poštni naslov. Nato v polju, namenjenem poizvedbi, opišite težavo, ki se nam je pojavila. Po prejemu vašega sporočila ga bo 22bet podpora prebrala in vam odgovorila s pojasnilom neposredno na e-poštni naslov, ki ste ga navedli. Za potrditev sporočila morate klikniti zeleni gumb pod poljem za poizvedbo. V večini primerov se podpora 22bet odzove v 24 urah. Včasih lahko traja dlje časa, da dobite odgovor, saj je to odvisno od števila nerešenih zahtevkov v sistemu. Če ste v času, ko je podobne zahteve poslalo le nekaj ljudi, boste odgovor na svoje vprašanje verjetno dobili še hitreje. Če pa želite neposredno stopiti v stik s predstavnikom servisa za stranke 22bet, lahko uporabite našo brezplačno telefonsko linijo za pomoč uporabnikom. Telefonsko številko najdete v razdelku za stike.

Vendar je najlažja in najbolj priljubljena možnost stika s strankami tako imenovani klepet v živo. Ta funkcija nam omogoča, da se neposredno povežemo s predstavnikom storitev za stranke 22bet in z njim izmenjamo nekaj sporočil. Tako smo lahko prepričani, da bo podpora 22bet rešila naše težave v realnem času. Osebje za podporo je ustrežljivo in se po svojih najboljših močeh trudi rešiti dvome strank. Pri brskanju po kategorijah storitev za stranke vidimo, da je postavitev spletnega mesta razvita na zelo visoki ravni. Opis storitev je jasen in enostaven za uporabo. Navigacija med funkcijami operaterja 22bet je intuitivna. Portal bo zagotovo uspel tudi tistim, ki nimajo izkušenj z upravljanjem podobnih igralnic ali stavnih mest. Če ne, lahko vedno uporabijo poizvedbo podpore 22bet.


Pomembne novice