Intro

22BET Kolumbia

22BET Colombia je ena najbolj znanih stavnih družb, ki deluje po vsem svetu – tudi v Kolumbiji. Ali ima ta blagovna znamka dovoljenje za delovanje v naši državi? Po čem se ta stavnica razlikuje od drugih? Odgovore na ta in druga vprašanja najdete v spodnjem pregledu!

22BET Kolumbija – je zakonita?

22BET je blagovna znamka, katere začetki segajo v leto 2007, ko je bila ustanovljena družba Betb2b.com, ki je bila skupaj z družbo 1XBET ena najbolj znanih stavnic v Rusiji. Ta je sponzoriral celo več nogometnih klubov, med drugim nogometna kluba Chelsea FC in Liverpool FC. 22BET Colombia je bila ustanovljena leta 2018 na podlagi dovoljenja za poslovanje, ki ga je stavnici izdala vlada Curaçaa (Curaçao eGaming št. 8048). Na podlagi tega lahko igralci iz Kolumbije vplačujejo športne stave ne le v kolumbijskih pesih, temveč tudi v dolarjih in evrih. Poleg tega ta stavnica novim igralcem iz Kolumbije ponuja dobrodošlico, o kateri vam bomo povedali v nadaljevanju.

22BET Colombia bonus dobrodošlice

Novi uporabniki 22BET Colombia lahko po registraciji na spletni strani stavnice računajo na bonus dobrodošlice. Po zagotovilih stavnice na njeni uradni spletni strani lahko ta bonus znaša do 420.000 kolumbijskih pesov. Če jo želite prejeti, se morate le registrirati na spletni strani stavnice. Za to morate biti stari vsaj 18 let ter imeti veljavno telefonsko številko in e-poštni naslov. Stavnica je zmanjšala formalnosti na minimum in od svojih uporabnikov ne zahteva preverjanja osebnih dokumentov. S to storitvijo lahko uporabniki stavijo popolnoma anonimno. Vendar to še ni vse – za igralce so bile pripravljene številne druge promocije, npr. petkov bonus za polnjenje, bonusi za izgubljene stave in številne druge.

22BET Colombia – pregledno in pregledno spletno mesto

Stave še nikoli niso bile enostavnejše! Spletno mesto 22 BET Kolumbija je bilo zasnovano z mislijo na vse uporabnike, zato je pregledno in enostavno za navigacijo. Čeprav so bile napake v prevodih do nedavnega ena od najpogostejših pritožb glede spletnega mesta, je treba opozoriti, da se pogosto pojavljajo tudi na spletnih mestih drugih stavnic, ki delujejo v tako velikem in globalnem obsegu kot 22BET Colombia. Vendar je treba opozoriti, da jih moderator z vsako novo različico spletišča poskuša učinkovito odpraviti.

22BET Kolumbija – dostop do stav in iger z vsega sveta

To je zagotovo največja prednost 22BET Colombia. Ta stavnica ponuja širok dostop do iger in stav – ne le iz Kolumbije, temveč tudi iz vsega sveta. Po registraciji lahko igralci dostopajo tudi do spletnega kazinoja in poker iger. Vendar pa je večina stav pri 22BET Colombia sklenjenih na športne igre – po podatkih stavnice jih je kar 95 % na nogomet.

22BET Kolumbija – prilagodljive omejitve stav in hitra izplačila

Še ena prednost 22BET Colombia je znesek stav, ki je prilagodljiv. Njegova višina je odvisna od izbranega športa ali lige. Najnižji zneski stav so nizki, npr. za evropsko prvenstvo UEFA je najnižja stava le 800 pesov. Treba pa je poudariti, da pri večini iger ni najvišjih omejitev stav, zato lahko igralci stavijo poljuben znesek. 22Bet Colombia svojim igralcem zagotavlja veliko svobode tudi pri izplačilih. Zaslužen denar lahko kadar koli poljubno dvignete – z nakazilom na račun in na primer v obliki kriptovalut. Zaradi vsega tega je ta stavnica v številnih pogledih neprekosljiva.


Pomembne novice