Intro

22Bet Kanada

Kanada je ena najbolj razvitih držav na svetu. Življenjski standard je zelo visok. Enako velja za zaslužke. Zato ni presenetljivo, da se Kanadčani zelo zanimajo za e-igre, ki so v tej državi zelo priljubljene. 22Bet pa je portal, ki ljudem iz Kanade (22Bet Canada ) zagotavlja najvišjo raven storitev e-zabavnic!

22BetKanada

športne stave, bonusi, premije
Vsaka oseba, ki se registrira na portalu 22Bet Canada (22Bet Canada ), ima možnost skleniti zelo veliko število športnih stav (vključno z e-športi). Na voljo so naslednje kategorije:

 • e-športi;
 • konjske dirke;
 • MMA;
 • kolesarjenje
 • rugby;
 • boks;
 • golf
 • hitrostno drsanje.

Kanadski (22Bet Canada ) posamezniki, ki se registrirajo pri 22Bet, lahko izkoristijo bonus dobrodošlice. Ko stranka opravi prvo nakazilo, prejme 100-odstotni bonus, ki lahko znaša do 122 €. Na večini spletnih mest za e-igre nove stranke prejmejo do 100 €. Dobrodelni bonus se izplača že ob vplačilu 1 € (najmanjši znesek transakcije).

Spletni casino, virtualni igralni avtomati, 3D igre: raznolikost 22Bet Canada

!
Kanadčane (22Bet Canada ) bodo mikale storitve e-zabavnic, ki jih portal ponuja v obliki spletnih igralniških iger. Namizne igre, ruleta in številne druge spodbujajo sodelovanje z visokimi dobitki. Tudi turnirji, ki jih organizira 22Bet, vabijo z visokimi nagradami, zmagovalec turnirja pa lahko računa na bonus, ki ga zmagovalcu podeli portal 22Bet.

Poleg igralniških iger vam 22Bet omogoča tudi igranje virtualnih igralnih avtomatov in številnih 3D iger, katerih seznam vsebuje več kot sto elementov. Nenehno se posodablja, da se ohranja registrirana in privablja nove stranke. Uporabnike, ki želijo svoje znanje spremeniti v denar, čakajo resnično visoki dobitki!

Treba je omeniti, da ima vsak uporabnik zaradi 128-bitne tehnologije šifriranja SSL popolnoma enake možnosti za zmago

Intuitiven vmesnik in visoka stopnja varnosti (22Bet Canada)

22Bet je portal, ki želi zadovoljiti potrebe tudi najzahtevnejših uporabnikov. Zato je vmesnik portala v različici za spletne brskalnike in mobilne naprave (Android, iOS) izpopolnjen do najmanjše podrobnosti. Izjemno intuitiven, saj igralcem omogoča, da v celoti uživajo v stavah, igranju igralniških iger ali igralnih avtomatov brez napak, okvar in pretirane zapletenosti spletnega mesta.

Delovanje 22Betv Kanadi (22Bet Canada ) in drugih državah po svetu ureja organ za igre na srečo Curacao, ki je eden največjih regulatorjev portalov za e-igre na svetu. To pomeni, da so vaša sredstva in osebni podatki popolnoma varni.

22Bet Canada

: plačila
Uporabniki iz Kanade (22Bet Canada ) lahko:

 • uporaba spletnih plačilnih sistemov (Payeer, Payz);
 • plačevanje z bančnimi prenosi;
 • uporabo elektronskih denarnic in kriptovalut;
 • uporaba plačilnih kartic (VISA, Mastercard).

Izplačilo sredstev je zelo hitro, saj lahko traja manj kot 15 minut. Vendar je treba opozoriti, da prenosi s kreditno kartico/banko trajajo nekoliko dlje (do 7 dni zaradi velikega števila uporabnikov portala).

Storitve za stranke pri 22Bet Canada

: stranka je na prvem mestu!
22Bet svojim strankam ponuja komunikacijske kanale z ekipo, ki se ukvarja z vsemi težavami, vprašanji ali nasveti strank iz Kanade (22Bet Canada ) in drugih držav po svetu. Ekipo kontaktirajte po e-pošti (support-en@22bet.com) in odgovor bo na vaš e-poštni naslov poslan v 24 urah.


Pomembne novice